Monday, April 16, 2012

- heh -


assalamualaikum.

dem lme gle x hapdet
haha

lgu ramlah ram ngan sleeq
mule2 aku dgr lgu tu xsmpai 10 saat aku da tuka cenel radio len
pstu asik klua je kt rdio
aku pon layan la
ok la lgu tu
its just aku x expect pon sbenanye lgu tu lagu sedih
haha
bile dah dgr bru tau beb

ha inii bukti die


"
Sungguh kejamnya dirimu
Mengkhianati cinta yang ku semat di jiwa
Kau hancurkan segala harapan
Kau remukkan cinta yang telah kita bina
.
.
.
Jika sudah kau mencintai dia
Putuskan aku dengan baik caranya
Walaupun sakit hati ku rasa
Sesungguhnya aku tak rela
Kerna hatiku masih mencintai
Dirimu dengan sepenuh hati
Tapi ku ikhlas melepaskanmu
Karena aku manusia biasa
"



hamacooomm.
dok dgr lgu mcm njoy2 je en
tp lgu sdey upenye,haha.
n my faviret phrase yang mmg kompom aku akan sing along kalo lagu ni klua kt radio

" putuskan aku dengan baik caranya "

haha
itu sahaja.



*eh?pesal xleh tegakkan tulisan neh*

Thursday, December 15, 2011

- bace -



assalamualaikum
oiinkk2!

mlm ni mlm jumaat beb
dah bc Yaasiin ke belom?

kui3.

ckp psl Yaasiin ni
ade ustaz pena ckp yg lebey kurg camni ayatnye plus aku ade tmbah sket2 tuk men sedapkan ayt

surah ni d anak emas kan
dan surah2 lain d anak tirikan
sbb most people bace Yaasiin mase malam jumaat
n kalau yg jenis mengaji sminggu skali
meaning 1 surah je die bace
surah2 lain die xbace
bukan nak kate surah Yaasiin xbagus *astagfirullah* tapi ade banyak lagi surah dalam al-quran tu.
xsemestinye kite harus bace surah Yaasiin pd malam jumaat
taak
malam2 lain pon boleh
n
surah2 lain pon boleh d bace mase mlm jumaat
pada yg selalu mengaji tu, bagus la die ade bace surah lain
dan pada yg hnye mengaji tyme kenduri doa slamat & mlm jumaat?



so, mlm ni aku bace surah ape?
errr xkan nk bukak aib sendiri lak kan haha
xnak juge cerita kebaikan sendiri
tak dapat ape pon,kui3







astagfirullah hal aziim
semoga aku tak tersalah ckp tak terlanjur kata









Saturday, November 19, 2011

- november -


LAGU TERBAIK BULAN NOVEMBER




Jika awak ingin meninggalkan saya sayang,
Tinggalkan beberapa morfin di depan pintu saya
Kerana banyak ubat yang di perlukan
Untuk mengingatkan apa yang kita pernah ada,
Yang kita tidak ada lagi.


Tidak ada agama yang boleh menyelamatkan saya
Tidak kira berapa lama saya melutut di atas lantai
Oleh sebab itu ingatlah pada segala pengorbanan yang telah saya buat
Kerana ia akan memastikan kamu di sisi saya
Dan memastikan supaya kamu tidak meninggalkan saya.


[Korus]
Tidak akan ada cahaya matahari
Jika saya kehilangan kamu, sayang
Tidak akan cerah langit di bumi
Jika saya kehilangan kamu, sayang
Sama seperti awan
Begitu juga dengan mata saya, jika kamu meninggalkan saya
Setiap hari ia akan hujan, hujan, hujan


Saya tidak akan menjadi kegemaran ibu awak
Ayah pula tidak akan pandang ke mata saya
Oooh jika saya adalah mereka, saya juga akan melakukan perkara yang sama
Sambil berkata
"Itulah anak gadisku,
berjalan bersama lelaki yang bermasalah"


Tetapi mereka hanya takut kepada sesuatu yang mereka tidak akan faham
Oooh sayang, lihat saya akan ubah pemikiran mereka
Untuk kamu, saya akan cuba dan cuba dan cuba
Saya akan kutip serpihan kaca sehingga saya berdarah
Jika itu yang membuat kamu milik saya


[Korus]


Jangan hanya ucap, selamat tinggal
Jangan hanya ucap, selamat tinggal
Saya akan kutip serpihan kaca sehingga saya berdarah
Jika itu yang benar


[Korus]





about meOR. =)

My photo
i EAT i SHIT....i DRINK i PISS....i am NORMAL just like YOU

followerz!