Monday, April 16, 2012

- heh -


assalamualaikum.

dem lme gle x hapdet
haha

lgu ramlah ram ngan sleeq
mule2 aku dgr lgu tu xsmpai 10 saat aku da tuka cenel radio len
pstu asik klua je kt rdio
aku pon layan la
ok la lgu tu
its just aku x expect pon sbenanye lgu tu lagu sedih
haha
bile dah dgr bru tau beb

ha inii bukti die


"
Sungguh kejamnya dirimu
Mengkhianati cinta yang ku semat di jiwa
Kau hancurkan segala harapan
Kau remukkan cinta yang telah kita bina
.
.
.
Jika sudah kau mencintai dia
Putuskan aku dengan baik caranya
Walaupun sakit hati ku rasa
Sesungguhnya aku tak rela
Kerna hatiku masih mencintai
Dirimu dengan sepenuh hati
Tapi ku ikhlas melepaskanmu
Karena aku manusia biasa
"



hamacooomm.
dok dgr lgu mcm njoy2 je en
tp lgu sdey upenye,haha.
n my faviret phrase yang mmg kompom aku akan sing along kalo lagu ni klua kt radio

" putuskan aku dengan baik caranya "

haha
itu sahaja.



*eh?pesal xleh tegakkan tulisan neh*

No comments:

Post a Comment

about meOR. =)

My photo
i EAT i SHIT....i DRINK i PISS....i am NORMAL just like YOU

followerz!